Welkom bij den Bascuul Oudenaarde

Welkom bij 'den Bascuul' , als traiteur zijn en blijven we je graag ten dienste, maar sinds kort hebben we er ook nog twee nieuwe telgen bij, feestzaal Bascuul 79 en praatkaffee Black horse. Verder op deze site helpen we jullie dan ook graag verder bij het vinden van de geschikte formule voor jullie plannen. Als het nu gaat om een verjaardag, jubileum, huwelijk, opening van een nieuwe zaak, de komst van een baby of het leggen van de eerste steen van jullie zaak of gewoon eens een feestje bouwen ... alles kan en niets moet. Klik de logo's voor meer info of neem contact met ons via traiteur@denbascuul.be of 055/30 27 34 of 0477/29 08 27 Tot binnenkort !!!

Catering aan huis, Traiteur den Bascuul in Oudenaarde staat garant voor een uitstekende kwaliteit aan betaalbare prijzen.

Traiteur Den Bascuul Oudenaarde
  • Traiteur Den Bascuul

    Uw feest thuis vieren of een locatie naar keuze, voor u is slechts één ding belangrijk en dat is er een hele onvergetelijke dag van maken. Je viert tenslotte maar 1 keer je jubileumfeest, huwelijk, babyborrel of receptie, en dan wil je toch ook alleen het beste. Catering aan huis, den Bascuul staat garant voor een uitstekende kwaliteit aan betaalbare prijzen. Tevens afhaal of levering is steeds mogelijk, koud buffet, hapjes, barbecue of een vijf-gangenmenu, we geven je dan graag de goede adviezen mee om uw feest een vlot verloop te garanderen.

  • Feestzaal Bascuul 79

    Wij bieden u de locatie voor al uw feesten: Een huwelijksfeest, receptie, bedrijfsfeest, eetfestijn, tuinfeest, familiefeest U kan bij ons terecht voor tal van verschillende formules, walking dinner, barbecue, klassiek buffet of themabuffet, culinair menu of budgetmenu. Steeds staan we klaar om samen met u te zoeken naar de beste formule volgens uw budget. Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Jij wil toch ook enkel het beste voor uw feest !!

  • Praatkaffee Black Horse

    Een gezellig praatkaffee waar u terecht kan voor een gezellige babbel met de vrienden of een kleine snack. In ons assortiment voorzien wij een waaier aan streekbieren en speciale bieren, maar tevens een lekker glas cava of wijn zijn bij ons te verkrijgen. Een eenvoudige snack voor de kleine of grote honger en steeds een suggestie gerecht .... geen aperitief zonder hapje natuurlijk, ook hier proberen wij jullie wensen te vervullen met onze borrels of tapas. Maar dit is nog niet alles, een verjaardagsfeestje, afscheidsdrink, pensioenviering of andere gelegenheid, ook hier hebben we enke...